Reviews na de lancering van ‘Het Einde Is Nu’ in België:

Filter

Een boek dat urgentie heeft, het doel van literatuur!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 19, 2020
Hoe langer ik las, hoe meer ik moest denken aan boeken van Erwin Mortier. En dat is een groot compliment. Want als je zó, met gevoel voor taal, de lezer mee kunt nemen in je verhaal, ben je een groot schrijver. Marieke van Meijeren

Dit boek is met veel moed en liefde geschreven.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 10, 2020
Voor iedereen die te maken heeft met Alzheimer of zelfdoding zal veel van zichzelf kunnen herkennen in dit boek. Hoe je vaak niet begrepen wordt in deze samenleving en niet voor je gevoelens durft uit te komen. Nancy

Ik wil zó graag weer leven!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 9, 2020
Het boek toont de strijd, de pijn, maar ook de herrijzenis van de auteur. Een beschrijving in een toonsoort die tot compositie heeft geleid van een práchtig boek. Hans Oud

Kracht om het leven terug op te nemen zelfs na de zwaarste tegenslagen.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 9, 2020
Zeer moedig van de auteur om haar persoonlijke strijd op papier te zetten. Er schuilt veel kracht in het boek. Kracht om het leven terug op te nemen zelfs na de zwaarste tegenslagen. David V.

Voor allen die met het gedrocht te maken hebben en ook aan hen die het nooit willen ontmoeten.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 31, 2020
Ik raad "het einde is nu" aan voor allen die met het gedrocht te maken hebben en ook aan hen die het nooit willen ontmoeten. Kathelijne Schoonjans

Een mooi en aangrijpend verhaal. Van opgeven is geen sprake. Kracht, doorgeven en doorgaan!.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 28, 2020
Een mooi en aangrijpend verhaal. Van opgeven is geen sprake. Kracht, doorgeven en doorgaan! Jolan

Een aanrader voor elke mens die kiest om hoopvol verder te gaan in het leven.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 22, 2020
Toen ik het boek in de boekenwinkel afhaalde en ermee in mijn handen naar mijn auto stapte, was het precies ‘goud’ dat ik vast hield. Intuïtief wist ik: hierin zal ik herkenning vinden! Anja Willaert.

Mooi, ontroerend, eerlijk …

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 16, 2020
Een mooi,ontroerend,eerlijk boek dat perfekt de strijd beschrijft van de auteur met wat zij 'het monster'noemt. Een strijd die zij onmogelijk kan winnen. Wanneer zij tot dat besef komt en los laat vindt zij de liefde van haar zo geliefde mama terug. Kathleen.

Een aanrader van formaat!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 16, 2020
Waar anderen zouden dichtklappen, toont zij het diepste van haar ziel en vindt ze met schijnbaar gemak de perfecte bewoording om haar verhaal vorm te geven, woord na woord en zin na zin. Sylvie V.

Ontroerend en krachtig.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 10, 2020
Het is een ontroerend, doch zeer krachtig verhaal waarbij niemand onbewogen kan blijven. Het verhaal neemt je mee in toch 2 zeer zwaar beladen thema’s, zonder daar specifiek de nadruk op te leggen en wordt nooit deprimerend, integendeel ! JesCla

Mooi geschreven, beklijvend , een lach en een traan.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 9, 2020
Je wordt meegezogen in het verhaal. Meegenomen doorheen de pijn en het verdriet van het dagelijkse leven van de auteur. Pijn en verdriet dat ze aan de buitenwereld vakkundig afschermt met haar mooie lach en professioneel verder haar job doet. En hoe ze nu, uit dat onmetelijke verdriet, rechtstaat en toont hoe sterk ze is en was ! Eveline C.

In één ruk uitgelezen!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 7, 2020
Dit boek moet je gewoon lezen. Het is hartverscheurend, maar tegelijkertijd hartverwarmend. Soms een lach, maar ook een traan. Het is één van de mooiste boeken dat ik al gelezen heb en ik hoop dat er nog volgen. Wendy C.

Filter

Een boek dat urgentie heeft, het doel van literatuur!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 19, 2020
Hoe langer ik las, hoe meer ik moest denken aan boeken van Erwin Mortier. En dat is een groot compliment. Want als je zó, met gevoel voor taal, de lezer mee kunt nemen in je verhaal, ben je een groot schrijver. Marieke van Meijeren

Dit boek is met veel moed en liefde geschreven.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 10, 2020
Voor iedereen die te maken heeft met Alzheimer of zelfdoding zal veel van zichzelf kunnen herkennen in dit boek. Hoe je vaak niet begrepen wordt in deze samenleving en niet voor je gevoelens durft uit te komen. Nancy

Ik wil zó graag weer leven!

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 9, 2020
Het boek toont de strijd, de pijn, maar ook de herrijzenis van de auteur. Een beschrijving in een toonsoort die tot compositie heeft geleid van een práchtig boek. Hans Oud

Kracht om het leven terug op te nemen zelfs na de zwaarste tegenslagen.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

februari 9, 2020
Zeer moedig van de auteur om haar persoonlijke strijd op papier te zetten. Er schuilt veel kracht in het boek. Kracht om het leven terug op te nemen zelfs na de zwaarste tegenslagen. David V.

Voor allen die met het gedrocht te maken hebben en ook aan hen die het nooit willen ontmoeten.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 31, 2020
Ik raad "het einde is nu" aan voor allen die met het gedrocht te maken hebben en ook aan hen die het nooit willen ontmoeten. Kathelijne Schoonjans

Een mooi en aangrijpend verhaal. Van opgeven is geen sprake. Kracht, doorgeven en doorgaan!.

Review ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

januari 28, 2020
Een mooi en aangrijpend verhaal. Van opgeven is geen sprake. Kracht, doorgeven en doorgaan! Jolan