Lieve Psychologies lezer,

Wat fijn dat je een bezoek brengt aan mijn site.

Op deze persoonlijke plek op het internet, deel ik onder andere de hoogte- en laagtepunten waarmee een debutant-schrijver te maken krijgt tijdens de lange weg van schrijver naar gepubliceerd auteur.

Wellicht ben je een oogje komen werpen op mijn website naar aanleiding van het artikel in Psychologies Magazine en wil je misschien wel meer te weten komen over de bikkelharde strijd die ik gevoerd heb tegen de ziekte van Alzheimer waarvan mijn mama op veel te jonge leeftijd slachtoffer van geworden is, of het gitzwarte trauma dat ruim twintig jaar lang mijn leven heeft beheerst.

Voor het eerst in die twintig jaren, heb ik mijn trauma uitgesproken tijdens een recente Talk op het felbegeerde TEDx podium. Mijn Talk beschrijft het eerste deel van mijn trilogie, en is hieronder te bekijken.

Aarzel zeker niet om je vragen, je feedback over het artikel of je eigen verhaal hieronder te delen. Hou je je bericht liever persoonlijker, contacteer me dan gerust per mail via aniana@anianataelman.com of via de contact mogelijkheden op mijn sociale media.

Het zal me een waar genoegen zijn om elk van jullie berichten liefdevol te beantwoorden.

Hartelijke groet,
Aniana

1 Reactie

 1. Hans Oud

  Beste Aniana,

  Zowel de Talk op het TEDx-podium als de verdiende aandacht in Psychologies Magazine geven feiten weer en daarnaast brengen zij de gevoelens over die aan de feiten inherent zijn. Het voorgaande in een goed uitgebalanceerde hoeveelheid informatie in combinatie met de eveneens alleszeggende vorm. Het is juist díé combinatie die een levend getuigenis doet ontstaan en daardoor zowel hoorders als lezers tot in diepe kernen weet te raken. De weg van schrijver naar gepubliceerd auteur ligt voor wat dat betreft helemaal open en dat is niet omdat ik dat vínd, maar wél omdat dat, gezien je kwaliteiten, zo ís.

  Hartelijke groet,
  Hans Oud.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.