Op 3 januari 2020 – exact 23 jaar nadat mijn vader zelfmoord pleegde – gooiden we niet alleen mijn autobiografisch debuut ‘Het Einde Is Nu’ de wereld in en kondigden we de start van onze gloednieuwe Story Factory ‘Express Your İ’ aan maar wekten we vooral onze foundation ‘Dot Your İ’ tot leven.

Met ‘Dot Your İ’ willen we nabestaanden die een geliefde aan zelfmoord verloren begeleiden in het opnieuw ‘zin in’ en ‘zin voor’ het leven krijgen.

De getalenteerde regisseur Zsofia Huray van videobedrijf ‘New Impact’ heeft uit ons avondvullend event – waarbij onze gasten van de ene verrassing in de andere werden geloodst – perfect de kernboodschap in beeld gebracht en dat in 3,5 minuten.

Kijken jullie mee naar de video snapshot van ons lanceringsevent dat door de aanwezigen zelf bestempeld werd als o.a. authentiek, innemend, indrukwekkend … maar ook ‘Wow, Zot!’

Een snapshot van foto’s breng ik eerstdaags in verhaalvorm op mijn Instagram account @aniana.taelman.

Binnenkort meer over het inhoudelijke deel omdat we momenteel volop aan het werken zijn aan “inspiratie-avonden” voor mijn lezers die meer zoeken in het leven, die angst, verdriet en weerstand willen inruilen voor een vitaal, bruisend, gelukkig leven.

Indien je hierover niets wil missen, schrijf je dan zeker hier in op onze nieuwsbrief: www.anianataelman.com/contact/.

 

With love and inspiration,
Aniana

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.