Gisteren was het eindelijk zover, mijn literair debuut Het Einde Is Nu werd in stijl de wereld ingegooid.

Er valt zoveel te vertellen.
Over het boek zelf, en de tekstloze cover.
Over een foundation die levens gaat redden.
Over een uitgeverij die een Story Factory blijkt te zijn.
Over de intense, emotionele beleving tijdens het lanceringsevent.
Over grootse plannen, ideeën en dromen.
Over miljoenen grootse dromen.

En dat vertel ik in de komende dagen.

Vandaag enkel het startshot; een video die in vijf minuten de kernboodschap van mijn verhaal en missie weergeeft: de durf om ín het leven te stappen.

Maar er volgt nog een video reportage, al is dat er een die we zelf nog niet hebben gezien.

Samen te bekijken op zondag in het VTM Nieuws!

With love and inspiration,

Aniana

11 Comments

 • Bruno schreef:

  Veel succes met alles wat je nog gaat doen met je organisatie.
  Ik kon het niet laten en heb je boek meteen besteld, na je gezien te hebben op tv.
  Er wordt maar al te weinig aandacht gegeven aan de nabestaande van zo iets tragisch.

  Bruno

  • Aniana schreef:

   Beste Bruno,
   Hartelijk dank voor je boodschap en voor het onmiddellijk bestellen van mijn boek. Ik hoop dat je er inspiratie mag in vinden. Ben heel benieuwd naar je feedback na je leeservaring. Hartelijke groet, Aniana

   • Bruno schreef:

    Beste Aniana
    Ik heb hem in mijn bezit. Nu ik ben nog even in een boek bezig de volgende is die van u. En zal zeker mijn schrijven graag delen. Ook denk ik dat ik er iets zal van schrijven op mijn blog. Want niet de zelfmoord maar deze die achterblijven krijgen het zwaar en vaak ook moeilijk om het te verwerken.
    Al vind je al heel wat op mijn blog.

    Bruno

 • Kathleen Leenaers schreef:

  Hallo Aniana, helemaal waar wat je zegt…als nabestaande van.,,sta je helemaal machteloos.Op 4 mei 2013 stapte mijn dochtertje uit het leven,ze was net geen 14 jaar, wat een vreselijke rollercoaster van gevoelens. En inderdaad die dag is er een stuk van mij mee gestorven,heb nog een zoon en wil natuurlijk verder leven voor hem.Maar gemakkelijk is het zeker niet.Heel veel succes met je boek,ik ga het zeker kopen.

  • Aniana schreef:

   Beste Kathleen,

   Hartelijk dank voor je moedige getuigenis. Ik voel zo met je mee.
   Ik hoop dat mijn verhaal je mag inspireren om dit soort verlies een plaats te geven, zoals ik na al die jaren strijd uiteindelijk ook heb gedaan.
   Voor mij was schrijven de weg naar heling omdat ik zo verplicht was elke dag mijn pijn recht in de ogen te kijken.
   Met onze foundation Dot Your İ willen we écht een verschil maken voor nabestaanden na zelfmoord en willen we mensen opnieuw naar het leven leiden.
   Indien je niets wil missen omtrent onze toekomstige initiatieven, schrijf je gerust in op mijn nieuwsbrief via deze site.

   Hartelijke groet, Aniana

 • Mp schreef:

  Mijn moeder ook in deze hartverscheurende situatie

  • Aniana schreef:

   Beste Marie-Paule,
   Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat mijn verhaal en persoonlijke levenservaring een inspiratie mag zijn.
   Ik heb mijn moeder teruggevonden, na drie jaar strijd tegen haar ziekte en tegen ons leven.
   Ik wens je toe dat je hetzelfde kan ervaren, maar dan veel sneller dan ik heb gekund.
   Indien je mijn boek zal lezen, ben ik heel benieuwd naar je feedback en of je je herkent in mijn verhaal.
   Hartelijke groet,
   Aniana

 • Veerle Breugelmans schreef:

  Lieve Aniana. Het is bewonderingswaardig hoeveel moed jij hebt om zover te komen met jouw gevoelens, gedachten, zielsberoerselen, en dit wil aanwenden om anderen te helpen. De tranen stroomden over mijn wangen bij het lezen van jouw website. Zelf verloor ik mijn dochter, nu 6,5 jaar geleden. Elke dag voelt nog alsof het de eerste is. Het verdriet zit diep geworteld in mij, en ik besef dat dit voor altijd zo zal blijven. Je bent een moedige vrouw. Ik wens je innerlijke rust toe, en de kracht om te blijven doorgaan. Liefs, Veerle.

  • Aniana schreef:

   Beste Veerle,
   Hartelijk dank voor je hartverwarmende woorden.

   Ik heb beseft dat mijn weg niet voor niets kan geweest zijn; nu wil ik anderen helpen ook de weg naar “vitaal leven” terug te vinden.
   Ik hoop vanuit het hart dat mijn verhaal je mag inspireren tot positieve groei voor jezelf en je naasten.
   Bedankt om me de kracht te wensen om door te gaan. Ik beloof het je: ik ga door.
   Hartelijke groet, Aniana

 • Luc Van der Meersche schreef:

  Zo ontroerend ! Proficiat aan zo een sterke vrouw. Ik wens je alle succes.
  Luc

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.